Sposób przygotowania

Bagietkę kroimy na kroki , i obsmażamy na maśle , bułka pochłania dużo masła więc potrzebne będzie ok pół kostki , grzanki przewrócić na drugą stronę posypać pieprzem cytrynowym , smażyć do złotego koloru.
W małym garnuszku , rozgrzać odrobinę masła , posolić, i wrzucić pół pokrojonego w kostkę melona, dodać chilli do smaku i odrobinę cukru. pod sam koniec , aż wszystko zacznie się "rozpływać , dodać drugą część pokrojonego w kostkę melona. Camembert , w całości , położyć na suchej patelni i delikatnie obsmażać z dwóch stron. Gdy ser będzie widocznie złotawy , i płynny w środku , zdjąć z patelni ułożyć na talerzy , na wierzch ułożyć ulubioną chudą wędlinę pokrojoną w paseczki , polać ciepłym melonowym sosem , podawać z grzankami , smacznego .

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !