Sposób przygotowania

Schab pokroić na cienkie plasterki i podsmażyć chwilę na oleju z czosnkiem. Bulion wymieszać z sokiem pomarańczowym, przyprawami, cukrem i octem. Odlać 1/4 szkl a reszte wlać do schabu, wkroić marchewkę i gotowac ok 10 min. Pozostały bulion wymieszac z mąką ziemniaczaną i zagęścić nią sos. Podawać na przykład z makaronem.

Komentarze

  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Bardzo apetycznie wyglądają te schaby, mniam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pychaaa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super smaczne i pięknie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !