Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na łyżce oliwy podsmażamy posiekaną cebulę i papryczkę chilli.

Dodajemy przyprawy i zalewamy pomidorami.

Dusimy około 5 minut po czym dodajemy fasolę i kukurydzę.

Podsmażamy od czasu do czasu mieszając do momentu aż mieszanka zgęstnieje.

Na koniec dodajemy sok z limonki i mieszamy.

Sos przekładamy do pojemnika i zabieramy na grilla ;)

Na dwóch tortillach rozsmarowujemy po połowie mieszanki i posypujemy serem.


Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    To piwko bym sobie teraz wypiła :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    świetnie się prezentuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !