Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym, na jednolitą masę. Dodać sól, jajko i ponownie ucierać. Mąkę przesiać z mąką ziemniaczaną i proszkiem do pieczenia. Dodać do powstałej masy i ciągle ucierając dodawać olejek oraz kakao. Formę do pieczenia natłuścić, a następnie wlać ciasto. Piec ok 30 min w temp. 180°C. Gotowego króliczka pozostawić do przestygnięcia, a następnie za pomocą pisaków do ciast udekorować wg uznania. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    śliczny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    rzeczywiście śliczny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    ładniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Śliczny ten króliczek i jaki apetyczny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    exstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ładnie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale uroczy:):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    Bardzo ładnie Ci wyszedł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajny króliczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !