Sposób przygotowania

Ziemniaki, cebulę i czosnek zetrzeć na tarce o średnich oczkach.
Dodaj jajko, mąkę i doprawić solą i pieprzem.
Smażyć grube placki, na złoty kolor z obu stron

A ten zapach jak się smaży....
Polecam z kwaśną śmietaną!!!
PYCHA!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    swietne, ja jestem na etapie eksperymentow z plackami ziem.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Placki ziemniaczane uwielbiam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Bardzo fajne placki, takie rumiane i chrupiące. Bardzo lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    oj, właśnie dziś będę robić placki :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Lukrecja29

    Uwielbiam placki z czosnkiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !