Sposób przygotowania

Cukier wsypujemy do rondla i zalewamy wodą, a następnie gotujemy mieszając. Po chwili dodajemy odrobinę amaretto i ponownie mieszamy. To czy lukier jest gotowy sprawdzamy pobierając niewielką kroplę na talerzyk, która powinna szybko zastygnąć. Jeśli lukier jest gotowy dodajemy do niego wyciśnięty z cytryny sok.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takiego lukru nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    może być pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    może być pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    przydatny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    warto wykorzystać ten przepis.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetny smak musi mieć

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !