Sposób przygotowania

Tortellini ze szpinakiem i serem ricotta (do kupienia w Biedronce) zanurzyć na 3 minuty w osolonym wrzątku.
Odcedzić. Zrobić sos śmietanowy lub przygotować gotowy fix śmietanowo-brokułowy. Do domowego sosu dodać zblanszowane różyczki brokuła.

Pierożki ułożyć w naczyniu żaroodpornym, zalać sosem. Posypać tartym żółtym serem i ziołami prowansalskimi.
Zapiekać w temp. 180 stopni przez 15 min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    warte zrobienia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paulina33

    na pewno bardzo pyszne :D
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetny sposob na tortelini
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    niestety nie mogę już znaleźć tortellini ze szpinakiem i ricottą w Biedronce, pokochałam, poszukuję, jeżeli ktoś pamięta nazwę producenta prosiłabym o pomoc
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczna
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczna sałatka
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    Bardzo pyszne
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubię makarony :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniały pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !