Sposób przygotowania

Ugotowane jaja na twardo przekroić na pół i wydrążyć zółtka,dodać do nich posiekaną natkę,koperek,trochę majonezu i sos z kaparów (przepis w mojej księdze). Wypełnić jajka uzyskaną masą i na wierzch dodać ser feta pokrojony w kostkę. Dodatkowo można polać jeszcze sosem z kaparów. Polecam!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    ooo takich jajek jeszcze nie jadłam - muszę spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszne...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    musz? spróbowa?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !