Sposób przygotowania

Miękkie masło mieszamy z ziołami oraz Kucharkiem.
Dodajemy czosnek wyciśnięty przez wyciskarkę i dokładnie mieszamy.Lepiej,by masełko postało około pół godziny i dobrze \"przeszło\" smakiem dodatków.
Idelane do kanapek,grzanek oraz zgrillowanych warzyw.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Polecam! Naprawde sprawdzony przepis i wszystkim smakuje. :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    jest pyszne, często robię podobne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię takie,jest pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    wspaniałe
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    lubie takie maselko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !