Sposób przygotowania

Pangę rozmrozić.Zmielić w maszynce do mięsa.Dodać jaja, bułkę,cebulę,Wszystko razem wymieszać.Robić małe krążki układać na desce.Olej rozgrzać smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    wyglądają zachęcająco smakuja jeszcze lepiej
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    anecia04

    gratuluję nietypowej jak dla faceta pasji :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Muszę wypróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam, mniam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    nigy nie robiłam kotlecików z ryby, muszę wypróbować:-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    zwykle mielę inne ryby, pangi jeszcze nie próbowałam :)
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ja zrobię z innej ryby, ale sam pomysł idealny!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    apetycznie wyglądają:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    pyszniutke
  • 0
    original
    Opublikowano

    aeksandra

    właśnie zastanawiam się co zrobić z pangą którą właśnie wczoraj kupiłam i już wiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię rybę, więc takie kotleciki zawsze mi smakują :)
  • 0
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    pyszne mniam,mniam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre.
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !