Sposób przygotowania

Schłodzoną śmietanę ubić z połową cukru, odłożyć około 3/4 szklanki do dekoracji. Żelatynę rozpuścić w wodzie. Ser utrzeć z resztą cukru, dodać żelatynę i delikatnie połączyć z bitą śmietaną. Krem rozłożyć do pucharków, udekorować kleksem z bitej śmietany i dodatkowo można ozdobić owocami. Schłodzić w lodówce, minimum 2 godz.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Szybkie i proste :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    uwielbiam ser mascarpone, potrafie jesc go lyzeczka bez dodatków. Deser wyglada slicznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale zgłodniałam:):)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !