Sposób przygotowania

Mięso umyć, natrzeć roztartym z solą czosnkiem, oprószyć pieprzem i odłożyć na 2 godziny w chłodne miejsce. Na patelni rozgrzać oliwę, włożyć mięso i obrumienić ze wszystkich stron. Obrumienione mieso przełożyć do rondla, podlać odrobiną wody, oprószyć solą i kminkiem, dusić pod przykryciem do miekkości. Miękką pieczeń pokroić na porcje. Podawać z ziemniakami i warzywami z wody.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    tak zrobiona cięlecinka z pewnością pyszna, szkoda ,ze taka droga...
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna pieczeń
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajnie się zapowiada.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !