Przepis i sposób przygotowania na: Focaccia z winogronem lub pomidorem
Kroki postępowania
Odstawiamy na 10 minut.
Na dwóch układamy winogrona i listki zielonej pietruszki.
Skrapiamy olejem rzepakowym bądź olejem z suszonymi pomidorami .
winogrona | 1 kiść |
mąka pszenna | 4 szklanki |
drożdże | 40 g |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | 1 łyżeczka |
oliwa | 12 łyżki |
woda ciepła | 1,5 szklanka |
cukier | 2 szczypty |
pomidory | 2 sztuki |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: