Sposób przygotowania

Do miski dajemy białka z jajek, ubijamy je na sztywno, dodajemy cukier a potem żółtka, na koniec wsypujemy proszek do pieczenia mąkę i mieszamy powoli, dodając mleko, piec w piekarniku ok 20 min w termoobiegu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    wiola333

    z mlekiem jeszcze nie robiłam...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    dobry biszkopt zjem nawet sam n z dżemem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    sam w sobie jest pyszny, i jest rewelacyjną bazą pod inne wspaniałe ciasta :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !