Sposób przygotowania

Ubić żółtka z cukrem. Oddzielnie ubić śmietanę i dodać żółtka. Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości wody, ostudzić i dodać do masy. Podzielić na 2 części: do jednej dodać roztopioną i ostudzoną gorzką a do drugiej białą czekoladę. Na tortownicę wylać ciemny mus, włożyć na kilkanaście minut do lodówki. Ciastka pokruszyć i posypać nimi wyjęty mus. Na to wylewamy białą część, którą wcześniej mieszamy z wiórkami kokosa. Kiedy mus zastygnie polewamy na wierzchu czekoladą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Lubię takie kalorie:):)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Norbert1

    mmmm mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    ale bym zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    mniam
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Oj, to by mi smakowało
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajna nazwa tego ciasta a ciasto napewno jest pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    suzana

    owszem, bardzo pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Wygląda apetycznie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    o tak wygląda pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie próbowałam ale chyna najwyższa pora

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !