Sposób przygotowania

Udka umyć i osuszyć. Sok z ananasa wymieszać z musztardą a następnie dodać miód, sól oraz olej i wymieszać. Udka włożyć do marynaty na ok 2-3 godziny. Udka posypać przyprawą do grilla i grillować ok 20 min. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    malenkaaa_85

    musze to zrobic super sie zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super przepis.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Lubię kurczaka, lubię ananasy więc nic innego jak tylko wypróbować ten przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna210

    brzmi przepysznie :)
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super ta marynata
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacyjny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !