Sposób przygotowania

Do 1,5 szklanki wody dodajemy jabłko obrane i pokrojone oraz pokrojone daktyle i cukier. Gotujemy ok 5 min.dodajemy cynamon i sok z cytryny.
W 1/2 szklance wody rozprowadzamy czubatą łyżkę mąki ziemniaczanej i wlewamy do gotujących się jabłek. Mieszamy do zagotowania. Kisiel można jeść na ciepło i na zimno.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    rewelacyjny!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    te daktyle mnie zaciekawiły,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny kisiel;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    odmiana dla nudnych kupnych kisieli!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne połączenie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jakoś nie bardzo lubię daktyle...może w takim kisielku mi zasmakują ?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !