Sposób przygotowania

Sól i cukier wsypać do wody i zagotować. Do wrzątku wrzucić kukurydzę i gotować jeszcze około 15 minut. Im młodsza kukurydza tym krócej się gotuje. Po wyciągnięciu z wody, gorącą kukurydzę można posmarować masłem i dosolić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Niezapomniany smak
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o tak bardzo lubię ale nie zawsze trafie na odpowiednio dojrzałą
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Już nie moge się doczekać takiej kukurydzy :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczna i to masełko pycha !
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    uwielbiam gotowaną kukurydze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !