Sposób przygotowania

Mięso umyć i osuszyć, pokroić w kostkę i oprószyć papryką. Cebule obrać, pokroić w grubą kostkę i zrumienić na oleju. Dodać mięso. Stale mieszając smażyć około 10 minut. Potem posypać kminkiem, wlać połowę piwa, przykryć i dusić na małym ogniu 45 minut. Następnie wkruszyć drobno chleb razowy i dolać resztę piwa. Gotować jeszcze ok. 15 minut. Doprawić solą i pieprzem. Podawać z knedlikami.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Interesujący przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super gulasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !