Sposób przygotowania

Płatki zrumienić na patelni z połową masła i cukru. Resztę masła utrzeć z cukrem, dodając stopniowo po 1 jajku. Następnie dodać przyrumienione płatki, aromat, śmietanę i proszek do pieczenia, dokładnie wymieszać.Formowac małe obważanki i piec w temp 190 stopni na złoty kolor.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    marchewka

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    słodko i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobry deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Brzmi zachęcająco.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !