Sposób przygotowania

Kapustę pekińską poszatkować. Pomidora sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w gruba kostkę. Ogórka pokroić w drobna kosteczkę. Wszystkie składniki włożyć do miski, wsypać kukurydzę, groszek i koperek, dodać majonez i wymieszać. Podawać do obiadu.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    W tej sałatce jest wszystko co lubię - super!
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczniutka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczna i zdrowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !