Sposób przygotowania

Biszkopt upiec, przekroić na 2 części. Kawę cappuccino rozpuścić w 2 szklankach gorącej wody. Przygotować masę: masło utrzeć na puch, dodać cukier, utrzeć, dodać mleko w proszku i serek waniliowy, wszystko dokładnie wymieszać.
Przekładanie: jedną częśc biszkoptu nasączyć kawą - dość mocno, wyłożyć 1/3 kremu, biszkopty podłużne maczać w kawie, układać na kremie, kolejna 1/3 kremu, biszkopt nasączony kawą, reszta kremu, wyrównać, posypać startą gorzką czekoladą. Bardzo dobrze schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !