Sposób przygotowania

Wszystkie skladniki oprocz dwoch szklanek cukru, wody i soku z cytryny--wymieszac, wlozyc na blache wysmarowana maslem, przycisnac, pokroic w romby;
Upiec w piekarniku, w temp 180,z gory i dolu.
Ugotowac syrop--z dwoch szklanek cukru i szklanki wody, na koncu dolac dwie lyzki soku z cytryny
Zimny syrop wlac na upieczone , gorce ciasto

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    bardzo fajny przepis
  • 1
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Zapomnialam dodac, ze mozna posypac uprazonymi migdalami i dopiero polac syropem. Bardzo wszystkich przepraszam, ale powinno byc dwie szklanki maki !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    PYCHOTKA
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne, a pomyłki się zdarzają, nie myli się tylko ten kto nic nie robi
  • 0
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Dziekuje , za wyrozumialosc
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Interesujący przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !