Sposób przygotowania

Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki, oczyścić z gniazd nasiennych, pokroić w kosteczkę. Liście świeżej bazylii porwać na niewielkie kawałki i dodać do pomidorów, wymieszać. Pokroić bagietkę i natrzeć zmiażdżonym czosnkiem. Podpiec w piekarniku na złoty kolor. Na grzanki nałożyć pomidory, skropić obficie oliwą z oliwek i doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    piękne! uwielbiam takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Cudnie i bardzo apetycznie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    wyśmienite:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    male przekąski :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dzis na kolacyjke znowu u mnie byly, polane obficie oliwka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dzis na kolacyjke znowu u mnie byly, polane obficie oliwka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !