Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem na puszystą masę.Dodać mąkę z proszkiem i kakao.Wymieszać. Wlać do formy i upiec(do suchego patyczka).Przekroić na pół.
Masę makową włożyć do garnka, podgrzać(można dolać odrobinę wody jeżeli potrzeba). Budynie rozrobić w pół szklanki wody wlać do maku, wsypac rodzynki pogotować aż zgęstnieje.Masę wylać na biszkopt, przykryć drugim biszkoptem. Czekoladę rozpuścić z olejem.Polac ciasto.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Ojej jak to zobaczyłam to już muszę zjeść coś słodkiego,...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !