Sposób przygotowania

Posiekane migdały wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia i cukrem, dodać tłuszcz, łyżkę wody i wyrobić ciasto. Ciasto włożyć na godzinę do lodówki, następnie z ciasta uformować wałek i nożem kroić cienkie plasterki. Ułożyć je na blaszce i piec ok 10-15 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię migdały a ciasteczka całkiem sobie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    na pewno są smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie ciasteczka są pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszne ciasteczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !