Sposób przygotowania

Biszkopty rozkruszyć, połączyć z roztopionym masłem, dodać cynamon, cukier waniliowy, wymieszać. Powstałym ciastem wyłożyć dno tortownicy. Do masy serowej dodać żółtka, ubitą pianę z białek z cukrem, budyń śmietankowy, wymieszać. Masę wyłożyć na ciasto w tortownicy, wyrównać. Piec około 1h w piekarniku nagrzanym do 160 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Pyszny.!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    uwielbiam serniki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny serniczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    andzia123

    ja jestem zachwycona
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !