Sposób przygotowania

Arbuza zmiksować, wymieszać z cukrem i sokiem cytrynowym. Przełożyć do salaterki, przykryć, odstawić do lodówki na 2 godz. Przybrać listkami melisy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    nie jadłam jeszcze takiego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    ja też nie, ale brzmi ciekawie
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super!
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Ciekawy pomysł na arbuza.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tetiana

    musi być dobre, ale nigdy o tym jeszcze nie słyszałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !