Sposób przygotowania

Bagietkę pokroić na kromki, każdą kromkę posmarować masłem i podsmażyć na patelni. Oscypki pokroić na plastry,usmażyć na pozostałym tłuszczu, aż się zrumienią i zmiękną. na każdą kromkę bagietki położyć plasterek oscypka, oprószyć pieprzem, polać ketchupem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    susper
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    coś pysznego
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis wart wypróbowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !