Sposób przygotowania

Ogórki ścieramy na tarce o średnich oczkach następnie wrzucamy do gotującego się wywaru warzywnego. Boczek kroimy w kosteczkę i smażymy na patelni by się zarumienił. Dodajemy do wywaru. Zupę zagęszczamy mąką wymieszaną z wodą i dodajemy do zupy. Koperek myjemy a następnie drobno siekamy i wrzucamy do garnka. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Coś pysznego, szczególnie ze względu na posmaczek boczku :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    szybkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Ogórkowa - pycha! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Szybka i zdrowa
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Do ogórkowej nie dodawałem boczku, więc koniecznie muszę spróbować, bo lubię boczek w zupie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !