Sposób przygotowania

Herbatę zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na kilka minut, następnie dodajemy przyprawę do grzanego wina i cukier waniliowy.
Cytrusy myjemy, kroimy w plasterki i wrzucamy do szklanego naczynia.
Zalewamy winem i odcedzoną herbatą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Trudno się oprzeć
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    to jest bardzo dobre :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    extra!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Muszę wypróbować:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    %%%%%%:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    bardzo lubię taki poncz :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Z herbatą nigdy nie robiłam, trzeba zrobić na najbliższe święta :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Super.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !