Sposób przygotowania

Śmietanę wlać do dużego garnka i roztrzepać z żółtkami. Dorzucić drobno pokruszone orzechy włoskie i starty ser. Wymieszać sos. Makaron ugotować w osolonej wodzie, kiedy będzie miękki nie przelewać zimna wodą ale taki bardzo gorący włożyć do sosu i dobrze wymieszać. Masło stopić i zalać potrawę. Jeszcze raz przemieszać i od razu podawać. Można dla dekoracji potrzepać jeszcze utartymi orzechami włoskimi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne i jakie urozmaicone danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    dziwne
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    a co to jest to zielone?? oliwki??

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !