Składniki:
pierś z kurczaka | 1 podwójna |
marchew | 2 sztuki |
sól i pieprz | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
ziele angielskie | 3 sztuki |
jałowiec | 3 sztuki |
bulion | 1 kostka |
jajko ugotowane na twardo | 4 sztuki |
pierś z kurczaka | 1 podwójna |
marchew | 2 sztuki |
sól i pieprz | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
ziele angielskie | 3 sztuki |
jałowiec | 3 sztuki |
bulion | 1 kostka |
jajko ugotowane na twardo | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: