Sposób przygotowania

Mięso naciąć na 8 kotletów, posolić i posypać pieprzem. Obsmażyć na rumiany kolor na oliwie. Cebule obrać i pokroić w plasterki. Dodać do mięsa i smażyć dalej. Podlać wodą i winem, dusić ok 80 minut. upieczone mięso kroić w plastry

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    w sosie cebulkowym- brzmi nieżle
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Świetne i jeszcze ten sosik...mniam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super to mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ pyszne jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo smaczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    eklerek

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !