Sposób przygotowania

Mięso pokroić na porcje, zbić tłuczkiem, oprószyć pieprzem i posmarować oliwą. Bitki ułożyć jedna na drugiej i pozostawić w chłodnym miejscu na 3 godziny. Następnie otoczyć w tartej bułce i obrumienić na smalcu. Oprószyc solą. Podawać do ziemniaków i surówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    same dobroci u ciebie reniu
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przepysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !