Sposób przygotowania

Do rondla włożyć winogron, cukier, dodać sok z 1 cytryny, całość wymieszać i gotować 20 minut. Rondelek odstawić z ognia na 1 h żeby dżem stężał.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    domowy najlepszy!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    chyba jeszcze trzeba zapasteryzować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    takiego jeszcze nie robiłam muszę wypróbować,a czy on stężeje jak przestygnie ?
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pysznosći mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    z winogrona jeszcze nie robiłam dżemu ale musi być naprawdę pyszny!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !