Składniki:
dynia | |
parmezan | 5 dag |
grzyby leśne | 10 |
rozmaryn świeży | 5 szt |
czosnek ząbki | 4 szt |
oliwa | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cebula | 1 szt |
gałka muszkatołowa | do smaku |
bulion warzywny | 2 szklanki |
śmietana | 0,5 szklanki |
dynia | |
parmezan | 5 dag |
grzyby leśne | 10 |
rozmaryn świeży | 5 szt |
czosnek ząbki | 4 szt |
oliwa | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cebula | 1 szt |
gałka muszkatołowa | do smaku |
bulion warzywny | 2 szklanki |
śmietana | 0,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: