Sposób przygotowania

Podzielone filety na porcje natrzeć rozkruszonymi ziołami, oprószyć solą i pieprzem, otoczyć w mące a następnie w roztrzepanych jajkach. Smażyć z obu stron na rozgrzanym tłuszczu, ułożyć na półmisku, posypać zieleniną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszą smakować znakomicie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !