Sposób przygotowania

dojrzałe maliny opłukać i wsypać do garnka.Wlać niepełną szklankę wody i gotować na dużym palniku,aż maliny się rozgotują i wypłynie z nich sok.Uzyskany sok gotujemy z cukrem i szczyptą kwasku,gorący sok przelać do butelek i pasteryzować 15 minut.Przechowywać w chłodnym miejscu

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny, zwłaszcza dla dzieciaczków
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawelek

    robię w domu tak samo
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    uwielbiam go
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    super na zime

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !