Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić, podsmażyć na tłuszczu. Z mąki i masła przyrządzić jasną zasmażkę, rozprowadzić ją śmietaną, połączyć z pieczarkami, zagotować i przyprawić do smaku. Przestudzone grzyby w sosie wymieszać ze startym serem. Przed samym podaniem przekroić każdego ptysia, nałożyć grzyby, przykryć i zapiec w gorącym piekarniku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    koniecznie muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne nadzienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !