Sposób przygotowania

Ziemniaki kroimy w paseczki o średnicy ok. 1 cm. W garnku rozgrzewamy olej i wrzucamy do niego pokrojone ziemniaki. Smażymy dopóki się nie zrumienią. Wyjmujemy i posypujemy obficie solą. Super, jako dodatek do dania głównego, ale również świetnie smakują same z ketchupem lub innym sosem.

Komentarze

  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    nie ma to jak domowe frytki!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pyszne jak zawsze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pyszne jak zawsze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !