Sposób przygotowania

Ugotować makaron al dente, pokroić na drobną kostkę cebulę i czosnek . Na rozgrzaną patelnię wlać łyżkę oliwy i zeszklić cebule i czosnek. Dodćj odsączonego tuńczyka oraz wino. Poddusić wszystko ok. 5 minut aż znaczna część wina wyparuje, dodac koncentrat pomidorowy. pomidorki przekroić na pół i dodać na patelnię, doprawic solą i pieprzem. Na patelnię połóżyć ugotowany makaron i całość wymieszać, posiekać drobno natkę pietruszki i dodać do całości

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo ciekawy przepis nigdy nie jadałam chyba muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    lubie spaghetti a z tunczykiem nie probowalem jeszcze
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    coś innego może warto wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    sUPER PRZEPIS
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetny pomysł,wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    fajny pomysł
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    coś dla moich dzieci
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    bardzo apetyczne, muszę wypróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wyglada zachecajaco
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !