Sposób przygotowania

W naczyniu do zapiekania układamy nachosy.

Z czosnku, cebuli, fasoli oraz pomidora przyrządzamy salsę (najlepiej użyć rozdrabniacza, a jeśli ktoś nie ma to wystarczy wszystko drobno posiekać). Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i ewentualnie ostrą papryką.

Salsą polewamy nachosy a następnie posypujemy po wierzchu niewielką ilością startego żółtego sera.

Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na kilka minut aby ser się rozpuścił.

Po wyjęciu z piekarnika na salsę nakładamy kleksy kwaśnej śmietany lub gęstego jogurtu naturalnego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajny patent z tym zapiekaniem nachos :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !