Sposób przygotowania

Masło utrzeć z posiekanymi ziołami. Filety skropić sokiem z jednej cytryny. Przygotować posypkę: tatą bułkę połączyć ze skórką startą z cytryny. Dolać oliwę. Wszystkie składniki wymieszać. Rybę układac w naczyniu. Na każdym kawałku rozsmarować masło ziołowe, oprószyć posypką. Piec 25 minut w temp. 180 stopni. Udekorować plasterkami cytryny i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !