Sposób przygotowania

Z mąki, margaryny, kakaa i cukru pudru zagnieść szybko ciasto, wyłożyć nim małą blaszkę okrągłą i podpiec ok 15 minw piekarniku. Ser wymieszać ze śmietaną, cukrem, cukrem waniliowy i mąką ziemniaczaną. Dodawać po jednym jajku. Przełożyć masę serową na podpieczony spód i piec ok 50 min w 180st. Studzić w zamkniętym piekarniku. W kąpieli wodnej rozpuścić czekolade i masło. Dodać wiśnie i wymieszać. Przełożyć masę czekoladowo- wiśniową na sernik i wystudzić. Włożyć do lodówki do stężenia.

Komentarze

  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Boże jaki on apetyczny na tej fotce, kiedy będziesz robić :) wpadnę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !