Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć , następnie ugotować do miękkości.Fasolę zmielić.Do mięsa dodać jajka , bułkę tartą , majeranek. Mięso wyrobić. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Do mielonej fasoli dodać 2 łyżki oliwy , doprawić do smaku. Z mięsa robimy placuszki , nakładamy farsz z fasoli i formujemy klopsiki.Obtaczamy w bułce tartej i smażymy w głębokim oleju.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    Fajny przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    muszę spróbować takie zrobić;]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    PYSZNE PULPECIKI

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !