Sposób przygotowania

Zimną śmietankeubić mikserem na sztywno. W misce wymieszac mascarpone z ekstraktem z cukrem na krem i wymieszac z bitą śmietana. Połowę biszkoptów ułozyc w naczyniu nasączyc kakao. Biszkopty posmarować połową kremu. Posypac uprażonymi migdałami. Ułożyc pozotłw biszkopty nasączyć kakao. Przykryć pozostałym kremem, wygładzić powierzchnię. Przez sitko oprószyć całość warstwą kakao a wykorzystujac foremki mozna zrobic kakaowe wzorki.
Deser owinąć folią. Wstawić do lodówki co najmniej na cztery godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Pięknie wygląda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pieknie i pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    bajka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !