Sposób przygotowania

Ciasto:
Jajka ubić z cukrem na puszystą masę.Następnie dodać przesianą mąkę z budyń i proszek do pieczenia.
Na koniec wlać letnią rozpuszczoną margarynę
1/3 ciasta białego wlać do formy keksowej, pozostałe ciasto wymieszać z kakao i wlać na białe ciasto na wierzch położyć jabłka pokrojone w plasterki.
Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.
Temperatura pieczenia 175oC
Czas pieczenia: 45 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Apetycznie wygląda i na pewno pyszna...lubię ciasta z owocami.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię babki i jabłka też
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    musze spróbować
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    lubie takie ciacha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !