Sposób przygotowania

Kurczaka i łopatkę dobrze ugotować na miękko. Rozdrobnić go do salaterek (szklaneczek). Do wywaru dać żelatynę. Przyprawić. Zalać tym mięso. Odstawić na całą noc.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    muszę taka galaretę też spróbować. Do tej pory jadłem tylko na nóżkach i kolankach wieprzowych
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    wygląda smacznie i bogato w mięso
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Taka typowo mięsna galaretka, nie jedna osoba by się skusiła :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Mój mąż uwielbiam takie galarety :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam takie galaretki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    też je bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ja też lubię takie galaretki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !