Sposób przygotowania

Awokado przekroiłam, wybrałam pestkę, wybrałam ze skórki i rozgniotłam widelcem na papkę. Ogórek starłam na drobnej tarce i odcisnęłam z nadmiaru wody. Czosnek przecisnęłam przez praskę, cebulę pokroiłam w drobną kosteczkę, podobnie papryczkę, kolendrę drobno posiekałam. Połączyłam to wszystko w miseczce, dodałam sok z limonki. Posoliłam tuż przed użyciem, żeby nie sciemniało.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie robi?em jeszcze guacamole
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !